Werkwijze

Een persoonlijk interieur geheel naar eigen wens en stijl, hoe pakken wij dit aan?

Ik ga met u aan tafel en wij bespreken al jullie woonwensen en ideeën, en stellen zo gaandeweg een zogenaamd “plan van eisen” op.

Bijvoorbeeld welke woonstijl spreek u het meeste aan Landelijk, Modern, Klassiek. Misschien toch een evenwichtige mix en match van verschillende woonstijlen samen. Wat zijn de wensen qua opbergruimte, heeft u behoefte aan het creëren van een extra plekje (denk aan werken/spelen). Welke kleuren spreken u aan, wat zijn de wensen qua verlichting. Maar ook belangrijk is welk budget heeft u in gedachten, en wat mag er niet veranderd worden.

Verder meet ik de betreffende ruimte op, en maak eventueel wat foto’s van de huidige situatie. Daarnaast neem ik een kleurenwaaier mee, om reeds gebruikte kleuren in kaart te kunnen brengen.

Met dit plan als uitgangspunt ga ik voor jullie aan de slag, en vertaal uw wensen tot een mooi interieurplan met de juiste meubelen, materialen, kleuren en accessoires. Door dit allemaal goed op elkaar af te stemmen ontstaat er een passend geheel waarin u zich thuis voelt en veel woonplezier aan zal beleven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.