Workshop

Hoe maken we een Moodboard?

Op een gezellige, leuke en ontspannen manier ga je je gevoel vertalen naar beeld, dat is waar het om gaat bij het maken van een moodboard tijdens deze workshop.
Het moodboard als uitgangspunt van jouw droom voor het hele interieur, alleen de woonkamer, een verhuizing, verbouwing, of een baby/kinderkamer, een nieuwe tuin, de huisstijl voor een bedrijf, alles is mogelijk.

Wat is een moodboard?

Een moodboard is een goede manier om bijvoorbeeld je woonstijl te ontdekken of in kaart te brengen. Het is een vertaling van je gedachten, ideeën of dromen en deze om te zetten naar een uniek kunstwerkje op A3 papier.
Op deze manier is jouw voorkeur/stijl weer makkelijker over te brengen naar anderen (beelden zeggen soms zo veel meer dan woorden), je kan hem gebruiken als communicatiemiddel met een woonwinkel, je partner of huisgenoot.

Wat kun je verwachten?

Onder het genot van een kopje thee, koffie en wat lekkers erbij gaan we gezamenlijk aan het werk.
We gaan in tijdschriften bladeren en zoeken naar afbeeldingen die jou aanspreken, we gaan scheuren, knippen en plakken op A3 papier. En er is tussendoor genoeg ruimte voor allerlei vragen over interieuradvies.
Je hoeft echt geen knutsel goeroe te zijn, iedereen kan het, en het is nog gezellig en leerzaam ook.

Voor wie is het?

Een moodboard maken is voor iedereen leuk, huisgenoten, vrienden, familie, een kraamfeest, vrijgezellenfeest, als housewarming gift, een nieuw bedrijf noem het maar op.

Wat neem je mee?

Foto’s van de bestaande situatie als u uw interieur wenst te vernieuwen/veranderen. Plattegrond van de woning, of een schets met maten om de juiste afmetingen bij de hand te hebben. Afbeeldingen die u al bent tegengekomen in tijdschriften of folders. Staaltjes van materialen zoals behang, gordijnen of meubelen, of kleurstaaltjes voor op de wand die u aanspreken. Deze kunt je bij elke grote bouwmarkt vinden.

Duur van de workshop?

De workshop duurt 2 tot 2,5 uur

Waar?

Het houden van een workshop kan op verschillende locaties, zowel op locatie als hier in de studio te Westervoort.

Wat levert het op?

* Een creatieve ochtend/middag

* Een concreet plan om mee aan de slag te gaan met jouw interieur

* Geen onduidelijkheid meer over jouw voorkeur qua woonstijl, dus je interieur wordt één geheel

* Een mooi interieur, waarin jij je prettig en vooral thuis voelt

Vraag in een mail naar de mogelijkheden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.