Thuiswerkplek

 

Een fijne werkplek voor thuis….

Nu we massaal thuis aan het werk zijn vanwege de Corona maatregels, is het voor sommigen van ons duidelijk geworden dat een goede ergonomische werkplek toch best een aandacht puntje is. Vooral voor degene die vanaf nu vaker thuis aan de slag zullen gaan, zou een goed ingerichte plek wel eens een must kunnen zijn.

Met een beetje creativiteit en de juiste meubelen kan je een ideale plek creëren waar je alleen maar voordelen aan zal beleven. Waar je een goede zithouding aan kunt nemen, en genoeg opbergruimte kan verwezenlijken zodat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Ook is het erg belangrijk dat de plek goed verlicht is, en dat je een fijne sfeer voor jezelf creëert.

Het grote voordeel van thuis kunnen werken is dat je geen onnodige reistijd kwijt bent, en je werk en privé soms beter kan combineren. Voor veel thuiswerkers telt ook mee dat zij thuis productiever en beter gefocust kunnen werken dat op een druk kantoor.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.