Imm Cologne 2020

 

Het was weer eens een heerlijk weekendje inspiratie opdoen in het hartje van Keulen. We verbleven in het CityClass Hotel Residence am Dom, midden op het plein van de Alter markt. De kamer was vrij klein maar wel fijn, en het ontbijtbuffet was goed verzorgd. Op de avond voor de beurs hebben we weer heerlijk gegeten in Peters Brauhaus (op een paar meter lopen vanaf het hotel), met echte authentieke gerechten, een lekker glas Kölsch bier, en een prachtige ambiance. Kortom een ervaring om niet te missen. Na het ontbijt zijn we richting het expositiecentrum Koelnmesse gereden, vanaf de parkeerplaats zijn we netjes met een shuttlebus naar de ingang gebracht.

De beurs zelf was weer groots opgezet, we hebben ontzettend veel ideeën opgedaan, mooie nieuwe modellen, stoffen en kleuren gezien. Prachtige meubel opstelling en kleuren combinaties, en veel nieuwe materialen bekeken en gevoeld. Erg leuk wanneer je de grote exclusieve stands van wel bekende merken bezoekt. Sommige hadden echt alles uit de kast gehaald om er een mooi totaalbeeld van te maken,

Vooral veel innovatie op het gebied van slim wonen gezien, en veel meubelen die op diverse manieren elektrisch verstelbaar zijn. Ook het gebruik van meubelen met losse elementen, die makkelijk verplaatsbaar zijn en zo voor meer variatie en gebruiksgemak zorgen.

We hebben weer heel wat afgelopen, het is maar goed dat je hier en daar even en hapje en een drankje kan nuttigen. Het was een geslaagde dag.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.