Beurs eigenhuis – jaarbeurs Utrecht

Bij Beurs eigen huis in de Jaarbeurs te Utrecht was ook dit jaar weer volop inspiratie op te doen, informatie te vergaren, en zeer veel vernieuwing.

Zo heb ik dit keer een presentatie van Casa-id bijgewoond over ‘moeiteloos de ideale inrichting’, geweldig wat een energie heeft die vrouw.

Bij de stand van ‘De Vaan verlichting’ werd ik zeer behulpzaam te woord gestaan. Ik kreeg uitgebreid informatie over hoe je het beste te werk kunt gaan met het maken van een verlichtingsplan. Het hoofdstuk waar ik op dat moment mee aan het stoeien was tijdens mijn opleiding. Echt heel aardig van deze beste man (De Vaan & Hospro).

(P.S. Het resultaat, een dikke 9,5 als cijfer)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron afb Beurs eigen huis Utrecht

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.