Keukenbeurs Duitsland & Area 30 2019

 

Dit jaar was het weer genieten bij de grootste keukenbeurs in Duitsland, het was gezellig, alles zag er mooi uit en veel nieuwtjes gezien. Alle hapjes waren weer heerlijk, in Duitsland weten ze wel hoe ze de gasten in de watten moet leggen, dat is zeker.

Zaterdag eerst een rondleiding gekregen in de ruime showroom op de huisbeurs van Nobilia te Verl. Naast de altijd mooie en vooral grote keukens die er te bewonderen zijn, waren dit keer ook zeer mooie badkamers in het concept opgenomen. Wat ik ook erg leuk vond om te zien was het ‘Tiny house’ dat er stond, onder het motto van space it up. Dat is natuurlijk helemaal van deze tijd (vooral in Amerika). Het slim indelen van kleinere ruimtes, slim bedacht …..

Zondag verschillende keuken gerelateerde bedrijven bezocht op diverse locaties, altijd weer een verrassing wat zij er van gemaakt hebben. Altijd erg indrukwekkend, mooi en gezellig.

We hebben op locatie van Area 30, meerdere bedrijven aangedaan bvb Bora, Beckerman, K├╝chenTreff enz. Bij Bora ruikt het altijd zo lekker wanneer ze een kookdemonstratie geven (genieten onder het genot van een verfrissend drankje). K├╝chenTreff heeft altijd een huiselijke sfeer, met een lekker gebakje en een heerlijk kopje koffie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.