Living Kitchen Keulen 2019

 

Niet alleen op de beurs zelf, maar ook in het centrum van Keulen kwamen we mensen uit de keukenwereld tegen. Zo hebben we een leuk gesprek gehad met de schrijvers van het blad: Keukens&Design in een ontzettend gezellige authentieke bierbouwerij in het centrum van Keulen ‘Peters Brauhaus’. Toen wij bijna uitgegeten waren namen zij ons tafeltje over, we raakte aan de praat over de beurs. Dit jaar is Living Kitchen wat om het andere jaar gehouden wordt onderdeel van Imm Cologne.

Voor wie hier ooit naar toe gaat, de Brauhaus pfanne was erg lekker……

We hebben een mooie wandeling gemaakt langs de Rijn, en het fantastische chocolade museum “LINDT”.  Overnacht in een hotel bij de Dom in de buurt namelijk het Lindner Hotel Dom Residense. Dat was erg goed bevallen, het ontbijt was heerlijk, en niet ver van de beurs vandaan. En vanzelfsprekend mezelf een luchtje cadeau gedaan bij Parfumhuis 4711, wat een prachtig gebouw is dat.

De beurs zelf was groot en vol inspiratie, we zijn eerst langs de interieur beurs van IMM Cologne gelopen, met veel mooie meubelen, kleuren en opstellingen. Daarna zijn we overgestoken naar de beurs van Living Kitchen, ook weer heel veel moois en noviteiten. Hier hebben we een aantal bekende stands bezocht, en zijn we voldaan terug naar Nederland gereden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.