Beurs eigen huis Utrecht 2019

Maart 2019 was er weer een beurs eigenhuis in Utrecht, er was veel te zien op het gebied van nieuwe materialen en bouwtechnieken.

Het was groots opgezet en er was veel publiek. Veel nieuwe trends en producten die aangeboden worden zien er prachtig uit. Ook de aangeboden diensten van architecten en interieur designers waren in grote getalen aanwezig. Veel schuurwoningen, en het gebruik van robuuste en eerlijke materialen zoals hout en staal.

Er was er een bij die er in mijn ogen zeker uit sprong qua presentatie en dat was ‘Huis van Strijdhoven’ in een woord geweldig. Omdat ik bezig ben met de opleiding heb ik veel aan deze dag gehad, het was erg gezellig en leerzaam tegelijk.

Als afsluiter van de dag een lekkere wandeling door het centrum en langs de Utrechtse grachten gemaakt. Heerlijke tapa’s gegeten en een wijntje gedronken (bij Vintage) in een gezellig steegje aan de markt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.