Keramiek

 

Het werkblad van keramiek is nog niet zo heel erg lang op de markt maar wordt wel met veel enthousiasme ontvangen vanwege de uitermate praktische eigenschappen. Bijvoorbeeld dat er een hete pan op gezet kan worden, de kleur zal hierdoor niet veranderen. Er kunnen geen vlekken in trekken en het is een enorm slijt en kras vast product. Het word gemaakt in veel kleuren en oppervlakte combinaties zodat het bijvoorbeeld lijkt op echte roest, marmer of beton.

Het hoofd bestandsdeel is klei dat onder extreem hoge druk geperst word om daarna bij een hoge tempratuur te worden gebakken. Het is in diverse matte tinten te krijgen en is bijzonder hygiënisch. Tijdens de productie is het niet uit te sluiten dat er een minimale kleur of structuur verschil voorkomt ten opzichte van de kleurenstaal omdat er met natuurlijke producten gewerkt word.

Het is een onderhoudsvrij product omdat het hitte, vlek en krasbestendig is. Er dient wel rekening te worden gehouden met punt en stootbelasting, dus uitkijken met scherpe en zware voorwerpen vooral op hoeken en randen.

   

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.