Beton

Of beter gezegd Concretto (Keramiek) daar het geen echt Beton betreft !

Echt beton gebruiken voor een werkblad daar moet je wel het type mens voor zijn. Als je je niet druk maakt over vlekken, krassen en andere imperfecties en je het blad door de beschadigingen alleen maar mooier vindt is Beton echt iets voor jou.

De meeste mensen zijn daar wat minder van gecharmeerd en vinden de uitstraling van het product prachtig maar de nadelen niet wenselijk.

Omdat er wel ontzettend veel vraag is naar Beton is heeft men het beton-look ontworpen, wat ook nog eens te verkrijgen is in meerdere kleur varianten. Het is een mooi duurzaam product met een fantastische uitstraling. Het is zeer kras, hitte en vlek bestendig, dus beton zonder concessies.

Dit werkblad heeft een stoer en robuust uiterlijk en is mede dankzij zijn mooie structuur zowel geschikt voor een industriële als een nostalgische uitstraling. En omdat het in meerdere tinten te verkrijgen is, ook erg goed te combineren met zeer veel andere mooie producten zoals diverse fronten om tot een perfect gebalanceerd geheel te komen.

Het Betonnen werkblad zonder alle nadelen bestaat dus zeker en is gemaakt van keramiek, dat wil zeggen het word gebakken in een oven. Vandaar dat u voor de hele beschrijving over alle eigenschappen en onderhoud van dit product kunt kijken op de vorige pagina;   keramiek

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.